Damaju Städ lägger samma omsorg på varje uppdrag, vare sig du som uppdragsgivare är ett före- tag eller en privatperson. Vi rättar våra städtider efter dina önskemål i görligaste mål.

KOSTNADSFRI OFFERT

Använd knappen eller ring oss på 0709-62 88 57

Image

TRAPPSTÄDNING

Damaju Städ gör dina trapphus välkomnande och trivsamma. Vi vet att välskötta trapphus minskar klotter och onödigt slitage eftersom boende eller företag blir mer varsamma.

GOLVVÅRD

Damaju Städ sköter alla slags golv, från parkett och trägolv till plastmattor, sten, eller betong. Vi har rätt maskiner och rengöringsmedel som är lika effektiva som miljövänliga.
Image
Image

HEMSTÄDNING

Damaju Städ ser hemstädning som ett verkligt förtroende. Låt oss städa hemma hos dig med samma omsorg och fingertoppskänsla som du själv gör. Och njut av känslan att komma hem till ett doftande fräscht hem.

SKOLSTÄDNING

En välstädad skola är en viktig signal till både elever och personal. Rena, snygga trappor, korridorer, toaletter, klassrum och andra lokaler ökar trivseln och stoltheten.
Image
Image

FÖNSTERPUTS

Damaju Städ putsar fönster som en del i löpande städning eller vid enstaka tillfällen. Du kan abonnera på fönsterputs med jämna intervall och alltid ha rena fönster. Och självklart ingår rengöring av fönsterkarmar.

STORSTÄDNING

Hur ofta vill du ha det städat från golv till tak? Storstädning som Damaju Städ gör den är en investering i trivseln hemma. Och så skönt att slippa själv!.
Image
Image

FLYTTSTÄDNING

Damaju Städ klarar flyttstädningen medan du flyttar in i något nytt. Vi vet hur höga kraven är och utför jobbet enligt en utförlig punktlista där allt ingår, även i kök, våtrum, vitvaror, balkonger och förvaringsutrymmen.

TRÄDGÅRDSTJÄNSTER

När du inte orkar eller hinner kan Damaju Städ ta hand om det viktigaste i trädgården, som att klippa gräs, kratta löv, eller planering i krukor. Vintertid åtar vi oss även snöskottning.
Image

Privatperson & rätt till RUT?

Vi sköter administrationen med Skatteverket.

    UTBILDAD PERSONAL!

    Damaju Städ arbetar professionellt i varje steg. Därför är era av våra medarbetare specailutbildade och har SRY Yrkesbevis och DS Certi kat. Det är en viktig trygghet för dig som är vår uppdragsgivare.